Friday, April 13, 2007

Ο F-δαιμονιστής


Ποιος

είναι

τελικά

ο

Ιούλιος

Πρωκτώ;




Νέα παγκόσμια φωτογραφική αποκλειστι-κότα:
To αυγό του Κωλόμβου

12 comments:

Anonymous said...

Aν αυτός είναι ο πάτος του Πιπαρτουά (ή Παρτουά ή ΠΑΠ-Άρη για τους φίλους), ΓΕΙΑΣΑΝ του μάγκα του ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ που του "περνάει" τα χερούλια...

Anonymous said...

Λοιπόν, που είναι το πρόβλημα εάν ο Αρτουά είναι ο "Πρωκτώ"?
Δεν τον είχα διαβάσει, ούτε καν τον είχα ακουστά, μετά την "ενημέρωσή" σας όμως διάβασα σχεδόν ο,τιδήποτε έχει γραφτεί στο διαδίκτυο για τον συγγραφέα.

Δεν πιστεύω στα χεϊτ μπλογκς, το 99% εξ'αυτών είναι στημένα από την ίδια μπλογκοπερσόνα που είναι και ο αποδέκτης της "επίθεσης". Προς το παρών δεν ξέρω αν πρέπει να σας κατατάξω στο 1%. Άλλωστε οι λεπτομέρειες περί της σεξουαλικής ζωής αλογομούρηδων νεκροθαπτών, ούτε καν προσχηματικά δεν στέκονται εδώ μέσα σαν αυτό που επιδιώκουν ,υποτίθεται, να χαρακτηριστούν. Σαν λάσπη, δηλαδή.

Η μόνη μου ένσταση σχετικά με τον "Πρωκτώ" είναι στην διανομή της "προγεστερόνης". Αλλά φαντάζομαι δεν του έπεφτε λόγος.

Αυτά :D

Anonymous said...

κυρία φραγκόκοτα,

ΔΕΝ είναι μεμπτό να είναι κανείς ξεφωνημένη ΠΟΥΣΤΡΑ. Δημοκρατία έχουμε άλλωστε, το τι επιλέγει να αποθηκεύσει κανείς στο έντερό του είναι ΔΙΚΟ του θέμα.

Κακό είναι όμως να το παίζει ότι δεν είναι.

Δεν διαφωνώ ότι κατά 99% τα hate blogs δύνανται να έχουν δημιουργηθεί από την ίδια περσόνα την οποία κράζουν. Στα πλαίσια της κατανόησης και της ανθρωπιστικής μας στάσης, εφόσον αυτό ισχύει, ας του δώσουμε τη χαρά να ασχοληθούμε μαζί του. Μιάς και ΔΕΝ προτιθέμεθα να τον γαμίσουμε.

Anonymous said...

Ανώνυμε

νομίζω πως είσαστε σε "σύγχυση". Ξέρετε καλύτερα από μένα, μιας και διατηρείτε ένα χεϊτ μπλογκ, πως άλλο η περσόνα και άλλο ο (δια)χειριστής της.

Επιπλέον γνωρίζετε πως
ο ορισμός σας περί ΄"καλού" και "κακού", είναι τελείως ρηχός και είναι τουλάχιστον αφελές να τον επικαλείσθε, μιας και ούτε εσείς δεν δείχνετε να τον ασπάζεστε.

Μέχρι τώρα ήσασταν "χαριτωμένος". Μην γίνεστε περιττά κακός, δεν έχει νόημα.

Anonymous said...

...όποιος και αν είστε ;)

Anonymous said...

Kυρία φραγκόκοτα,

ευχαριστώ για το χρόνο που διαθέσατε να διαβάσετε και απαντήσετε στο σχόλιό μου.

ΔΗΛΩ ΥΠΕΥΘΥΝΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΠΕΙΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ότι ουδεμία σχέση έχω με το blog τούτο άλλη πέραν του αναγνώστη. Επίσης ΔΗΛΩ ΥΠΕΥΘΥΝΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΠΕΙΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ότι ΔΕΝ γνωρίζω ποιός/ποιοί είναι οι δημιουργοί/διαχειριστές του.

Ούτε με ενδιαφέρει. Δεν διεκδικώ εύσημα μπασκίνα. Αφήνω το ρόλο αυτόν σε άλλους. Αυτοί ξέρουν.

Με προβληματίζει όμως το γεγονός ότι μου χρεώνετε το blog.

Κατόπιν αυτής της εξηγήσεώς μου ελπίζω να λύθηκαν οι απορίες σας. Αν και πιστεύω πως θα έπρεπε να είναι ξεκάθαρο από την αρχή.

Anonymous said...

Eπίσης,

μιάς και διακρίνω ότι σας απασχολεί το θέμα των hate blogs, σας συνιστώ να δείτε το http://clats.wordpress.com/

Ούτε με αυτό έχω κάποια σχέση - με κάνετε καχύποπτο κυρία μου. Όμοια περίπτωση συγγραφέως μετά του ΠιπΑρτουά, ήτοι άλλη μία κουλή που της αρέσει η οπίσθιος αποθήκευση και το κρύβει. Φημολογείται ότι είναι της ιδίας της Αρτουέως, άλλοι ερίζουν ότι ανήκει σε άλλο φρούτο, τον ομοφυλόφιλο ναζιστή JAGO (http://teleologikos.wordpress.com/

Anonymous said...

Tισ τελευταίες δύο ημέρες έχει ΠΟΥΣΤΡΟ-σύναξη στο clats.

Όλα τα τρελλά αγόρια μαζεύτηκαν εκεί.

Δε του αλλάζουν όνομα να το πουν "Η Πιπ-αρτουά και οι φίλες της"???

Anonymous said...

Κύριε Αρχαιόπληκτε,

έμαθα ότι η Αρτουά παίζει στοίχημα.

Αληθεύει ότι η αγαπημένη της ομάδα είναι η Πάτος Φερέϊρα?

Anonymous said...

Χοντρέ, εσύ είσαι?

Anonymous said...

επληροφορήθην ότι η ΠΟΥΣΤ-ΑΡ-του-Α άνοιξε νέον βλόγκ.

το επεσκέφθητε?

Prince Of The City said...

to pio koufo einai pws o Cortau sth diki mou kritiki afhse comment, ma se kanenos allou th kritiki se OLH th blogosfaira.... aporw.........!