Tuesday, June 12, 2007

Ώστε έτσι κύριε OldBoy : τώρα με ultra protection


Στα καλά καθούμενα, χωρίς αιτία κι αφορμή ή κατ' άλλους επειδή δεν βρήκε αλβανό στο πάρκο, άρχισε να κρώζει κατηγορώντας έναν άλλο blogger για κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας:

Jun 11th, 2007 by JustAnotherGoneOff
Αν κάτσουμε να συγκρίνουμε το κείμενό σας της 8ης Φεβρουαρίου 2007 με το δικό μου της 25ης Οκτωβρίου του 2005 που προήλθε από τον Ίστρο, το ίδιο αναρτημένο την 28 Ιανουαρίου 2004, τι συμπεράσματα βγαίνουν;

Δεν είμαι υπέρ της παρθενογένεσης, αλλά αυτή τη φάση τη βρήκα εντελώς κακόγουστο αστείο, κι ας είναι καταχρηστικά πήχτρα στα κόμματα εν είδει “συνειδητής” απουσίας των υπολοίπων σημείων στίξεων. Δηλαδή, το σημειωτικά αντίθετο ακριβώς από αυτό που έκανα.

ΥΓ Antonino Votto λέμε, όχι Μπότο. Σας ευχαριστώ πολύ που μας υπενθυμίσατε ότι στον ΔΟΛ είναι εντελώς αγράμματοι.

________________________________

Στη φωτογραφία είναι μία θρυλική τριάδα: η Μαρία Κάλλας, ο Αντονίνο Μπότο Βότο και ο Φράνκο Κορέλι.

Μια απλή ανάγνωση στα 2 ποστ αποδείκνυε ότι θέμα κλοπής δεν υπήρχε. Στα σχόλια του η παραφροσύνη έδινε μια ακόμα μεγάλη παράσταση. Ο Κατσαριδολαπούτας χρησιμοποιώντας διάφορα ψευδώνυμα, συνομιλούσε με τον εαυτό του.
Επειδή κατάλαβα ότι σύντομα θα διέγραφε κι αυτό το ποστ, φρόντισα να το σώσω.
Εκτός από το ποστ φρόντισα να διασώσω και τα σχόλια που υπέγραψε με το επίσημο ψευδώνυμο του JustAnotherGayOff.
Τέτοια κείμενα πρέπει να βρουν θέση στα αρχεία του Kατσαριδομπσέρβερ Αρτουά

42 Responses to “Ώστε έτσι κύριε OldBoy”

1.
on 11 Jun 2007 at 10:31 pm1 JustAnotherGoneOff

Να γιατί λοιπόν δεν “λογοτεχνίζω” πια εδώ και πολύ καιρό…
#
14.
on 12 Jun 2007 at 1:35 am14 JustAnotherGoneOff

Το καταλάβανε οι κολλητοί μου “ανώνυμοι” πιο πάνω τι παίχτηκε στον OldBoy, μια υπόδειξη προς τα ΝΕΑ για προχειράντζες έγινε και το αποτέλεσμα ήταν να ευχαριστεί επιδεικτικά ο Γέρος του Μπλογκομωριά κάτι πανάσχετους και ανύπαρκτους που του έγλειφαν μπράβο μπραβίσιμο και σνόμπαρε θεαματικά εμένα που του επισήμανα ότι το ρεπορτάζ των ΝΕΩΝ ήταν κοτσάνα. Με τις ευχαριστίες προς όσους ήταν “σάντουιτς” στο σχόλιο μου. Καθηκιά ολκής το είδα και τον εκδικούμαι για μια πονηριά που έκανε πριν λίγους μήνες αντιγράφοντας ένα ποστ μου. Το δικαιούμουν αυτό.

Σόρρυ, αλλά θεωρώ καθαρή αντιγραφή αυτό που έκανε και δεν μίλησα τρεις μήνες διότι θεώρησα ότι δεν άξιζε. Είχα άδικο, έπρεπε να το κάνω από την πρώτη στιγμή χωρίς την κηδεμονία του αρχικουτσομπόλη της wordpress.

Αν ο OldBoy έχει - τον αυτόκλητο - κηδεμόνα του, να το ξεκαθαρίσει ο ίδιος. Αλλιώς, η επιδεικτική του σιωπή συναινεί απόλυτα στα όσα υποψιαζόμαστε.

Και προχωράμε.

15.
#
on 12 Jun 2007 at 1:51 am15 JustAnotherGoneOff

Ανακαλύψατε, και πολύ σωστά, τι ήθελα να πω, τόσα λινκ σας έδωσα. Δεν με ενδιαφέρει ο αρχικουτσομπόλης της wordpress αλλά τι γίνεται όταν γράφω κάτι και το αντιγράφουν κάποιοι. Δεν είναι ένας ο OldBoy, έχω ανακαλύψει κι άλλους που με αντιγράφουν ασύστολα αλλά δεν θα σκάσω κιόλας. Σας είπα στο πρώτο σχόλιο μου ότι σταματάω να “λογοτεχνίζω”.

Επειδή ακριβώς κάτι “πονηροί” αναπαράγουν σαν δικές τους επινοήσεις κάποιες δικές μου. Δεν θα μπω στο λούκι του να καρφώνω όπως κάνει ο αρχικουτσομπόλης της wordpress, είμαι πολύ ανεκτικότερος απ’ όσο φαίνομαι και γνωρίζουν άριστα οι οικείοι μου άνθρωποι τι παίζεται. Αφού συνηθέστερα, αυτοί τα ανακαλύπτουν πρώτοι πριν τα ανακαλύψω εγώ.

Κουτσομπολιό, κουτσομπολιό, κουτσομπολιό. Όλη η πηγή του Κακού από τον άρχοντα του γλείψιμου. Προφανές ποιον εννοώ, ο άρχοντας του κουτσομπολιού που μόνο σκοπό έχει να επιβιώσει στην wordpress με κουτσομπολιά, κατινιές, συκοφαντίες, μπουρδολογίες και βρωμερές πορδές. Ξεσκίζει τον OldBoy και ταυτόχρονα τον έχει “υιοθετημένο”. Για να μας γαμάει όλους επειδή ήπιε μια μπίρα με τον Ξυδάκη. Έλεος πια.

Αν το καίει που δεν γράφει σε κανένα έντυπο κι εφημερίδα επειδή κανένας τόσα χρόνια δεν τον αποδέχεται λόγω του φριχτού χαρακτήρα του, να τον κάψει ο θεός των ψευτοκομμουνιστών.

#16
on 12 Jun 2007 at 1:57 am16 JustAnotherGoneOff

Και φεύγουμε από το θέμα του ανυπόληπτου της wordpress. Μην πω Espresso κιόλας αλλά τεσπα. To ζήτημα είναι, γιατί θυμήθηκα τώρα την “κλεψιά”; Το λινκ προς τον Βόττο/Μπότο με τη συνεπαγόμενη επιδεικτική απαξίωση μέσω ευχαριστιών σε ανύπαρκτους μπλόγκερς είναι ικανή συνθήκη για την αλαζονεία του τζάμπα πληρωμένου λαϊφολόγου. Σόρρυ OldBoy, αλλά με έκανες και έγινα εχθρός σου λόγω της ασύστολης αλαζονείας σου.

Καλά να πάθεις αχάριστε κλεφτοκοτά. Μην τολμήσεις να μου απευθυνθείς από άλλο “κανάλι” και ούτε να μιλήσεις στους κοινούς γνωστούς μας για μένα, δεν θέλω να μάθω, ούτε να μου μεταφέρουν τις δικαιολογίες σου. ΤΕΛΟΣ λέμε.

Και για τον Μισέλ Φάις, χέστηκα τι γνώμη έχει για μένα αφού ο μπουρδολόγος της wordpress φρόντισε να σπείρει ζιζάνια μεταξύ μας. Γι αυτό σας έκλασα Hotel Memorities.

Κορόιδα. Θα τις φάτε σε λίγο καιρό τις πουστιές, αλλά μην κοιτάξετε εμένα αφού είμαι πλέον εκτός της σέχτας σας. Κορόιδα.



Αφού είδε ότι κανένας δεν τον παίρνει στα σοβαρά (όσο σοβαρά παίρνει ο ίδιος τα αλβανά τεκνά δηλαδή) άρχισε να μαζεύει τα ξεράσματα του. Δήθεν ήταν κόλπο και έτσι και κοκορέτσι:
JustAnotherGoneOff:
Λοιπόν, τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά. Μία στημένη μομφή για λογοκλοπή μετατράπηκε σε σταυροφορία από τους απέναντι οχετολόγους. Πλην όμως, οι υπόλοιποι ανώνυμοι σχολιαστές μας δεν είμασταν εμείς. Ingr, Νιαου νιαου, Ανώνυμος για προστασία, Μεταφορά, Σαργκάνης καθώς και οι “επώνυμοι” Περαστικός, Ρέντον και άλλοι.

κι ακόμα:

JustAnotherGoneOff:
Καταλήξαμε στον OldBoy για πολλούς λόγους, οι βασικοί από αυτούς είναι:
Δεν θα είχε κανένα αντίκρυσμα η “επίθεσή” μας, έχει το δικό του σταθερό κοινό
Η ασχολία του στα έντυπα έχει αποφέρει πολλές κόντρες από τους γνωστούς κακόβουλους χωρίς καμία να τον αγγίξει
Βρήκαμε πολύ εύκολα δυο ποστ τα οποία μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε

Τον πληθυντικό της σχιζοφρένειας τον προσέξατε;

Κι επειδή είδε ότι ούτε κι αυτές οι κωλοτούμπες πείθουν τους αναγνώστες τους, αναγκάστηκε να βάλει προφυλακτικό Durex (αυτά, τα ενισχυμένα) στο ποστ "Ώστε έτσι κύριε OldBoy".... Oι χιλιάδες αναγνώστες που καίγεστε να διαβάσετε την συνέχεια της κατσαριδολαπουστιάς, στείλτε του email, κι αν είστε καλά τεκνά θα σας δώσει το password...

8 comments:

Anonymous said...

Τώρα λέει ότι έκανε μια "στημένη μομφή λογοκλοπής", αλλά τα γραπτά τον διαψεύδουν.
Τον Φεβρουάριο του 2007 όταν ο Old Boy ανέβασε το περίφημο ποστ, ενώ άλλοι έγραφαν επαινετικά σχόλια ο JustAnotherGoneOff αφήνει ένα μονολεκτικό σχόλιο ("μάλιστα"), για να δείξει την δυσαρέσκεια του.
Αρχαιόπληκτε κάνε save στην σελίδα γιατί θα πάει να το διαγράψει.
(Αν δεν το προλάβεις, έχω πάρει print screen εγώ την σελίδα με τα σχόλια.Στο στέλνω αν αφήσεις κάπου το mail σου)

http://old-boy.blogspot.com/2007/02/your-whole-life.html

Anonymous said...

Ρε σεις, πόση ξεφτίλα μπορεί να κουβαλήσει αυτός ο Λαπούτιν ακόμα;
Αρχίζω να υποψιάζομαι ότι γράφει υπό την επήρεια ουσιών το βράδυ και όταν ξεκαθαρίσει το μυαλό του την άλλη μέρα, τρέχει να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα. Είναι αξιολύπητος

Anonymous said...

Στην φωτογραφία ποια από τις 3 είναι η Μαρία Κάλλας;

Anonymous said...

Μήπως πρέπει να την γαμίσουμε τη Λαπούτα για να στανιάρει?

Αν τη γαμίσουμε, θα κατηγορηθούμε για κακό γούστο?

Anonymous said...

Άλλο που δεν θέλει ο Λαπούστρας
Θα ηρεμήσει για λιγο

Αρχαιόπληκτος said...

Friends of Babis :
Όχι sex, μόνο φίλοι!

Anonymous said...

Axaxaxaxaxaxa!

Kale eseis eisaste teleioi!
Teleioi.

Exete foveto humor. Teleio

Anonymous said...

This is great info to know.