Sunday, July 15, 2007

Όταν η αρχιδοφόρος Μ13 πουλάει ρομαντισμό

Δύο θαλασσοπράσινοι αστέρες στο χαοτικό σύμπαν, υπνωτίζουν όλα τα βλέμματα. Λαμπυρίζουν σε βάθη αιωνιότητας νιότη, ευτυχία, ανεμελιά.

Μοιάζεις με όαση σε κάποια μακρυνή Γή της Ερήμου. Τα μάτια σου οδηγοί σε καταπράσινα πελάγη γνώριμης ομορφιάς. Τα χείλη σου δυο βουνά που ανάμεσά τους πλέκονται κελαριστά νερά. Η φωνή σου, μελτέμι που ήρθε να σπάσει τον αμετάπειστο καύσωνα με γαλήνια δροσιά.

Αστέρες του έρωτος που συναντώνται μοιάζουμε, καθώς η μοίρα μας φέρνει κοντά. Η δροσερή σου ύπαρξη, η φρεσκάδα της μυρωδιάς σου, η απαλότητα του δέρματός σου, σαν αστερόσκονη που με διαπερνά.

Ο κόσμος μοιάζει αμελητέος μπροστά στη χυμώδη σου ύπαρξη. Ολάνθιστο κρίνο που στον απαλό του βλαστό αργολιώνει η ύπαρξή μου. Σα πεταλούδα που φτεροκοπά διασχίζοντας αμέτρητους ωκεανούς σε πλησιάζω και ακουμπώ ανάλαφρα στην αγαπημένη σου αγκαλιά.

Ποιο αγέρι να με πάρει μακριά σου; Ποιος αστέρας να μας χωρίσει; Ποιος ακάλεστος να φέρει το δειλινό μας;

Είναι ριζωμένος ο πόθος ανάμεσα στους αστέρες του έρωτος…



Όταν τα πετούμενα μουνέτα πουλάνε ρομαντισμό, το γελοίο αποκτά νέες διαστάσεις.

Μ13 ξέρω κι εγώ ένα ρομαντικό:
«Λαμπυριζούσης και σελαγιζούσης της σελήνης παρά λίμνην Δοϊράνης εωράκαμεν τους ληστάς. Κράζων δε "σταθήτε, ρε πούστηδες, γαμώ το σταυρό σας" και απαντησάντων "κλάστε μας τ΄αρχίδια", απέδρασαν»

9 comments:

Anonymous said...

Eίσαι ντιπ μαλάκας ρε κακομοίρη μακ (και σία)

Anonymous said...

Άλλο είναι το πρόβλημα τους. Η σεξουαλική στέρηση. Καλά τους λες κακόμοιρους γιατί μόνο για λύπηση είναι. Όλο για τέτοια γράφουν εδώ μέσα. Οι πεινασμένοι ονειρεύονται καρβέλια και αυτοί εδώ ονειρεύονται σεξ. Όταν το βρουν θα ηρεμήσουνε.

Anonymous said...

Ε ας πάνε να γαμηθούν λοιπόν να ησυχάσουμε!

Anonymous said...

λιγακι δυσκολο... το να ησυχασετε...

Anonymous said...

Και πολύ δύσκολο να βρείτε να γαμηθείτε. Η σεξουαλική στέρηση είναι αυτό που συντηρεί το μπλογκ του αρχαιόπληκτου.

Anonymous said...

Tόσο χάλια, ε;

Γμτ.

Anonymous said...

"Η σεξουαλική στέρηση είναι αυτό που συντηρεί το μπλογκ του αρχαιόπληκτου."

Τόσους και τόσους χαρτζηλικώνει ο μακ μάνους, γιατί δεν χαρτζηλικώνει και μερικές πουτάνες; Aπείρως πιο πρακτικό από το να κάθεται να μαλακίζεται μια ζωη στα μπλογκς.

Αρχαιόπληκτος said...

Δεν νομίζω ότι η σεξουαλική στέρηση συντηρεί το "σκάσε ηλίθια".
Η οικονομική όμως στέρηση [αλβανών, κούρδων κτλ] είναι αυτή που συντηρεί ορθάνοιχτη την οπίσθια οδό του πιπαρτουά και του κατσαριδολαπούτα.
Διαφορετικά θα πέθαιναν αγάμητοι.

Anonymous said...

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΕΤΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΟΛΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΑΪ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΠΑΛΙΟΚΑΤΙΝΕΣ!