Friday, July 13, 2007

Όταν o Alberich πηδάει άνευ σιέλου τον θρασύδειλο κατσαριδολαπούτα

Το παρακάτω σχόλιο γράφτηκε ως απάντηση στα θρασύδειλα κλαψουρίσματα του Κατσαριδολαπούτα από τον alberich:

@Λαπούτα
Τα ποιήματά σου είναι γελοία.Τα κενά στη γλώσσα δεν αναπληρώνονται έτσι εύκολα, ούτε η αβασάνιστη αυτόματη συρραφή άσχετων λέξεων λέγεται ποίηση.Όσο για τη μουσική είμαι σίγουρος ότι είσαι απ’ αυτούς που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν το ματζόρε από το μινόρε ούτε να σφυρίξουν σωστά μια μελωδία, αλλά μπορούν να γράψουν την ιστορία της ζωής τους ως ανάλυση οποιουδήποτε μουσικού κομματιού.



Η ζωήτου Λαπούτα σε -τρεχάτε ποδαράκια μου να μη σας χέσει ο κώλος μου- ρυθμούς...

7 comments:

Anonymous said...

Τη συκοφαντική δυσφήμηση που την βάζετε; Τέσσερις μήνες συκοφαντούμαι ανελέητα και μου λέτε ότι εγώ είμαι ο γελοίος;

Επί τρείς μήνες επιμένω ότι πίσω από την Κατσαρίδα κρύβεται η ΛαΠούτα και μετά τις τελευταίες εξελίξεις διακαιώθηκα 1000%.

ΔΕΝ βλέπω που βρίσκεται καμμία "συκοφνατική δυσφήμιση" στην εξίσωση:
ΛαΠούτα=Κατσαρίδα.

Εκτός αν νόμιζε ο άθλιος ότι θα μπορούσε να γράφει επ'αόριστον γιά "σαμπρέλλες" αλλά ταυτόχρονα να παριστάνει και τον "φίλο" ως Jago και να΄ρχεται να ξεδιψά τσάμπα μπυρόνια στα Κολωνάκια (Καλοκαιράκι γαρ)εσαεί!

Anonymous said...

Λίγο ακόμα και ξαναμπαίνει στην Τετράδα της WP μπας και ξεγκαβλώσει επιτέλους στην ονείρωξή του, μπς κι ησυχάσουμε επιτέλους κι εμείς!

Anonymous said...

...προσωπικό, οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο ....

Kαθυβρισαν τον ανεργο σε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ επιπεδο. Δικιο εχει τωρα.

Anonymous said...

J.McManus said:

Άνθρωποι που βάζουν δικηγόρους…

…γιά τον χαβαλέ των blogs….

….καλό θα΄ναι να βρίσκονται σε άσυλα με επιτήρηση και να μην κυκλοφορούν λεύθεροι!


Φυσικά είναι ασύστολο ψέμμα, ούτε καν συρραφή κειμένων μου ΔΕΝ είναι, και φυσικά ΑΥΤΟ είναι μιά ακόμα πουστιά του γνωστού σε όλη την μπλογκόσφαιρα Παρτουά!

(*) ΟΛΟΙ έχουν δικαίωμα να γράφουν ο,τι θέλουν περί κατεβασμένων ποστακίων, πλην του Ιάγου που έχει κατεβάσει (μόνο) τις τελευταίες ημέρες άπειρα ποστάκια και βρακιά ταυτόχρονα!


YΓ. Το επόμενο στάδιο διά να σώσει η Παρτούα την φίλη της, που βρίσκεται σε τρυκιμία εν κρανίω, είναι να σηκώσει και ψευδό-blog macmanus σαν τον μαϊμού Ριαζοσπάστη που τύπωνε ο Μανιαδάκης επί Μεταξά!

Anonymous said...

Το τελευταίο μου σχόλιο, που αφορούσε την νέα δίκη, μετά αυτής της ....Μπουλάρας, σχετικά με το ψευδοΕνώτιον της Ομόνοιας και την κατασυκοφάντηση της επιχειρηματικής μου δραστηριότητας το έσβησες μάγκα Βαγγελάκη;

Κρίμα και δεν το έσωσε ο Πιπααρτουάς στο αρχείο του!

Δεν πρόκειται να παρουσιαστώ σε ουδεμία κλήση λόγω απειλών, εγκλήσεων και κατάχρηση βωμολοχιών από τον μπλόγκερ στον οποίο προτίμησες να δημοσιοποιήσεις την πρόθεσή σου να μας καλέσεις σε κλήσεις. Τα παράπονά σου στον ανωτέρω κύριο λοιπόν. Για τα υπόλοιπα, θα δεχτώ την προσφορά του Αθήναιου για νομική υποστήριξη.

Τέλος.



ΕΣΥ είσαι ο ίδιος τώρα που έγραψες κι αυτό:

on 13 Jul 2007 at 6:54 pm64 JustAnotherGoneOff
Αν αρνηθείς κλήση, ξέρεις πολύ καλά ποια είναι η ποινή.

Anonymous said...

ΕΛΕΟΣ

Anonymous said...

ΡΟΜΠΑ